Kasvatus

Varsinaista kasvasvatustoimintaa Rockabilly Ranchilla ei vielä ole, mutta hevosemme ovat jalostukseen tarjolla niin ulkopuolisille kuin tilausvarsojenkin muodossa, joten kysy maililla jos olet kiinnostunut! Kasvateillemme toivomme kotia jossa niitä ei unohdettaisi, jonkinlaista aktiivisuutta siis kisojen, päiväkirjamerkintöjen, kuvien tai jonkin muun kautta, miten itse mieluiten harrastatkaan! Kerrothan siis kasvattia ostaessa totuudenmukaisesti, millaista tulevaisuutta varsalle suunnittelet.

Käytössämme on kasvatusliite Rockin' ja myyntiehtojakin löytyy muutama. Elämä ei kuitenkaan pelkkiä ehtoja ole, joten ole rohkeasti yhteydessä jos tarvitset apua kasvatin kanssa, lähtien nimenvalintavaikeuksista kisa-/piirtoapuun tai muuhun!

Myyntiehdot

» Hevosen sivuille linkitetään kasvattajaksi Rockabilly Ranch
» Hevoset tulee rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin, jossa kasvattajaliitteeksi merkitään Rockin' (huomioithan heittomerkin!) ja kasvattajaksi ROCK6489
» Sivut tulee ilmoittaa sähköpostiini 2 viikon kuluessa myyntipäivästä, tarvittaessa tästä voidaan kuitenkin joustaa.
» Nimeä, rotua, sukupuolta tai syntymäaikaa ei tule jälkeenpäin muuttaa.
» Jos olet luopumassa hevosesta, tulee sitä tarjota ensin takaisin minulle.
» Pidätän oikeuden ottaa kasvatin takaisin mikäli koen, että se on unohdettu täysin kokonaan. Tätä en tosin mielellään tee, saati tulen ikinä tekemään. Jos näin käy, otan pitkän hiljaiselon jälkeen omistajaan yhteyttä useasti ja kuukausien ajan, ennenkuin kasvatin palautan nimiini.


Kasvatit

range-o. Rockin' All That Remains s. 11.04.2014 i. For Ya All e. Hope For Clementine om. Lamia / Rockabilly Ranch

Rockabilly Ranch on virtuaalitalli
Ulkoasu © M Layouts Muokkaus Lamia Otsikon kuva © Jean CC BY 2.0